Over mij

Onliner in hart en nieren

Bianca van den Bos

Na een studie HBO Marketing, Communicatie en Vormgeving te hebben afgerond, ben ik mij naast design al snel gaan specialiseren in online. Internet, e-commerce en social media blijven groeiende, waardoor je continu bezig bent met doorontwikkelen en dat maakt dat ik een passie voor internet heb.

Naast het ontwerpen van websites, campagne designs, infographics en overige online uitingen, heb ik mij ook bezig gehouden met e-mail marketing, social media, advies en ondersteuning bij de ontwikkeling en uitvoering van campagnes en het totale content management van websites.

Inmiddels heb ik ruim 19 jaar ervaring in design, websites ontwikkelen, optimaliseren, ontwerpen en onderhouden, in conversiegerichte consument- en B2B-omgevingen. Als Projectmanager, Web Designer / Interaction Designer, Content Manager en E-mail marketing specialist.

Ik word enthousiast van mooie designs maken. Designs die werken voor de klant en waar ik zelf achter sta en trots op kan zijn.

Bianca van den Bos

Mijn capaciteiten

Webdesign

Design en development van websites en overige online uitingen, zoals infographics. Ik maak hierbij gebruik van Adobe Illustrator, Adobe Photoshop en Adobe Dreamweaver.

Graphic Design

Designen van diverse offline (drukwerk) uitingen, zoals logo-ontwerp en overige huisstijl uitingen. Ik maak hierbij gebruik van Adobe Illustrator, Adobe Photoshop en Adobe InDesign.

Project Management & Advies

Project Management van internet projecten en advies op het gebied van online marketing en e-mail marketing, met de nadruk op conversie en responsive (mobile) design.

Content Management

Het schrijven en redigeren van teksten. Fotografie en beeldwerkering. Al deze elementen op een site integreren d.m.v. CMS systemen of HTML5.

Wat persoonlijke weetjes over mij

  46

  Landen in de wereld gezien

  2000+

  Films in mijn collectie

  100+

  Musicals gezien

  3

  Huisdieren: 1 hond en 2 katten

  Fotografeer graag, vooral tijdens mooie reizen

  Star Wars fan

  Koffie lust ik niet... (wel redbull)

  Zingen kan ik absoluut niet